вівторок, 18 жовтня 2022 р.

Зрілість спільнои. пошуки шляхів до стабільності

 #Community_maturity_finding_the_ways_to_sustainability

#Зрілість_спільноти_пошук_шляхів_до_стабільності

(в умовах війни).

Такою є назва проєкту, який реалізує жіноча благодійна організація "Наші візії" за фінансової підтримки громадської організації "IRIS" (штат Айова, США)., 2022 рік Цього тижня відбулась друга зустріч у рамках проекту (Центр волонтерства, створений ЖБО "Наші візії" на базі Жидачівського центру творчості для дітей та молоді,











Зазначимо, що учасники проекту - люди різних професій, віку, представники учнівської та студентської молоді, громадських організацій та внутрішньо переміщені особи.

Під час зустрічі ми обговорювали деякі теоретичні питання, знання яких є важливими для розуміння основної ідеї проєкту ("громадянська компетентність", "громадсько - активна позиція", "лідерство у громаді", тощо
Ми ознайомилися з окремими цікавими проєктами, які реалізуть громади в Украні під час війни. І це справді неймовірні ідеї, які надихають та гідні наслідування.
Сподіваємось, що й наші локальні ініціативи будуть успішними, матимуть практичне значення та популяризуватимуть нашу громаду.

понеділок, 3 жовтня 2022 р.

"Python beginning"

 



#meetandcode

#sap4good

#codeEU

#GURT4Code

Ресурсний центр ГУРТ: Портал суспільно активних громадян

Meet and Code

#Our_vision

 Ми віримо у ЗСУ  та  з приємністю реалізовуємо нові проекти для молоді нашого міста. Цього разу  жіноча благодійна організація  «Наші візії» запросила дітей для участі у подіях проект у "Python beginning" у рамках ініціативи "Meet and cood" у співпраці TechSoup Europe та Hаus des Stiftens gGmbH. 

   Як можна зрозуміти із назви , мова йшла про знайомство із мовою програмування Pyton, яка сьогодні досить широко використовується і має практичне значення. Цікаво, що вивчення елементів цієї мови також входить у шкільну програму з інформатики. То ж участь у проекті дозволила школярам поглибити свої знання і пробувати використовувати їх на практиці. Бо під час сесій діти мали змогу виконувати практичні роботи та навіть створювати власні невеличкі проекти.

Дякуємо Андрію Юрківу (програміст) за професійно підготовлені лекції, цікавий і доступний виклад досить складного матеріалу та Ігору іванціву за супровід

  Учасники отримають невеличкі заохочувальні подарунки на згадку про ці активності.

Проєкт однозначно матиме продовження. Адже програмування (без перебільшення) - це та галузь, яка сьогодні розвивається найшвидше і яка дуже імпонує багатьом молодим людям.

Ще раз усім ДЯКУЄМО